آموزش تعمیر لوازم خانگی

تعمیرات لوازم خانگی روشاید سرویس

آموزش تعمیر لوازم خانگی

تعمیرات لوازم خانگی روشاید سرویس

علت چروک شدن لباس در ماشین لباس‌شویی

شستن صحیح لباس‌ها در ماشین لباس‌شویی همواره یکی از دغدغه‌های افراد است که می خواهند لباس‌هایشان به درستی و تمیز شسته شوند. گاهی اوقات انتخاب یک دمای شستشوی نامناسب کافیست تا لباس هایتان درخشش سابق را نداشته و حتی لک ها نیز بر روی آن باقی مانده باشند. اما یکی دیگر از چالش‌هایی که می تواند به دردسر شما بیفزاید، چروک شدن لباس ها در هنگام شستشوی لباس‌شویی می باشد که بایستی با رعایت نکات مهم و هوشمندانه ای، از چروک شدن لباس ها جلوگیری کنید. برای اینکه بدانید چگونه از چروک شدن لباس در ماشین لباس‌شویی جلوگیری کنید، با ما تا پایان این مطلب همراه باشید.

به نوع لباس هایی که برای شستشو انتخاب می کنید، دقت نمایید!

یکی از اشتباهات افراد اینست که لباس هایی با جنس های مختلف را باهم برای شستشو انتخاب می‌کنند، در حالیکه انتخاب نوع لباس بسیار مهم است. به عنوان مثال بهتر است برخی از لباس های پشمی و بافتنی را خودتان دستی بشویید، چرا که چرخش های مداوم در دیگچه لباس‌شویی می تواند به آنها صدمه بزند. گاهی اوقات نیز بر روی بعضی از لباس ها برچسبی زده شده است مبنی بر اینکه جنس لباس از الیافی مانند کتان و ابریشم است و بایستی با دست شستشو شود، از این رو به نوع لباس‌ها و جنسشان توجه کنید.

انتخاب یک دمای مناسب جهت شستشوی لباس‌ها:

امروزه به لطف پیشرفت علم و تکنولوژی، ماشین های لباس‌شویی هوشمند با برخورداری از بیشترین و متنوع ترین برنامه‌ی شستشو، نظر خیلی از افراد را به خود جلب کرده است. انتخاب یک برنامه و دمای شستشوی مناسب برای شستن لباس ها نقش مهم و بسزایی را در چروک نشدن لباس‌ها ایفا می‌کند. در واقع یکی از عوامل مهم در چروک شدن لباس‌ها در ماشین لباس‌شویی، انتخاب دمای آب بالاست. اگر می خواهید لباس هایی بدون چروک داشته باشید، دمای آب ۳۰ درجه را انتخاب کنید.

استفاده از کلیدهای ضد چروک:حضور فناوری های جدید در برخی از ماشین لباس‌شویی، کار خیلی از کاربران را راحت و آسان کرده است. اگر سیستم هوشمند شما دارای کلید ضد چروک است، در هنگام شستشوی لباس ها می توانید از آن کلید استفاده کنید. همچنین یکی دیگر از راههای چروک نشدن لباس ها در هنگام شستشو، استفاده از نرم کننده می باشد که می تواند تاثیرگذار باشد.

توجه به دور خشک کن:

دور خشک کن بالا یکی از عوامل بارز چروک لباس ها در حین عملیات شستشو می باشد. البته با توجه به نوع لباس ها و ضخامت آنها بایستی دور خشک کن را تنظیم کنید، منتها به صورت معمول دور خشک کن ۸۰۰ را برای جلوگیری از چروک لباس ها انتخاب می کنند.

برنامه شستشوی مناسب با جنس لباس‌ها:

یک قانون کلی در ماشین لباس‌شویی، انتخاب دما و برنامه‌ی مناسب جهت شستشو می باشد. منتها با توجه به نوع لباس ها. به عنوان مثال اگر لباس هایتان از جنس نازک و بسیار لطیف است، اگر دمای کتان را انتخاب کنید، مسلما لباس هایتان چروک می شود. بنابراین با توجه به جنس لباس هایتان برنامه ی شستشوی آنها را انتخاب نمایید.

شلنگ ورودی را بررسی کنید:

اگر تمامی مواردی که در بالا گفته شد را انجام دادید و باز هم مشکل حل نشد و لباس هایتان چروک می شوند، به شلنگ دستگاه توجه کنید، چرا که گاها اتفاق افتاده است، شلنگ گرم به ورودی سرد وصل شده است. چرا که در دمای سرد و ۳۰ یا ۴۰ درجه ، نباید آب گرم وارد دستگاه شود و لباس ها چروک می شود. از این رو می توانید به راحتی از طریق دفترچه راهنمای ماشین لباس‌شویی، محل اتصال شلنگ را بررسی کنید و صحت آنها را چک نمایید.

منبع : کانال تلگرام https://t.me/roshaidservice

سایت : http://roshaidservice.ir/

18نکته ی کوتاه وپرفایده در رابطه با استفاده ازیخچال وفریزر در خانه :

1- محل قرار گرفتن یخچال

از قرار دادن یخچال یا فریزر در مجاورت دستگاه‌های گرمازا مثل اجاق‌گاز، آب‌گرمکن، شوفاژ و نور مستقیم خورشید بپرهیزید.

فضای پشت یخچال و فریزر باید حداقل بیست سانتی‌متر، برای گردش هوا، با دیوار فاصله داشته باشد. مطمئن شوید که یخچال یا فریزر روی یک سطح ‌تراز قرار گرفته و در آن به ‌طور کامل بسته می‌شود.


2- انتخاب صحیح یخچال

هنگام خرید یخچال مدل‌هایی را انتخاب کنید که مصرف انرژی کمتر و بازدهی بیشتری داشته باشند. هم‌چنین از وجود برچسب انرژی روی یخچال مطمئن شوید.


3- جابه‌جایی یخچال

در صورتی که ناچار به جابه‌جایی و یا حمل آن هستید، حداقل دو تا سه ساعت پس از جابه‌جایی، یخچال را به برق وصل کنید.


4- تنظیم ترموستات یخچال

دمای داخل فریزر معمولاً سیزده تا چهارده درجه زیرصفر و دمای داخل محفظه ی یخچال سه تا چهار درجه بالای صفر باید باشد، تنظیم نادرست ترموستات علاوه بر اینکه باعث فاسد شدن و یخ زدگی مواد غذایی می‌شود، مصرف انرژی را نیز افزایش می‌‌دهد.


5- قراردادن چیزهای گرم در یخچال

قرار دادن چیزهای گرم در یخچال کار درستی نیست؛ زیرا هم با گرم کردن فضای داخل یخچال اثر سرما را کم می‌کنند و هم در اثر گرم شدن داخل یخچال، ذرات برفک و یخ آب شده و همراه با آلودگی‌های احتمالی به داخل غذاها می‌چکد و سبب آلودگی آنها می‌شود.

 

6- هوای سرد و گرم در یخچال

در یخچال‌هایی که در قسمت بالای آن یخدان قرار ندارد، طبقات پایین‌تر بیشتر با هوای سرد در تماس هستند تا طبقات بالا؛ چون همان‌طور که می‌دانید هوای سرد، سنگین‌تر از هوای گرم است. همچنین چیزهایی که در قسمت در یخچال گذاشته می‌شوند به علت آنکه هنگام باز و بسته شدن، این قسمت در مجاورت هوای بیرون قرار می‌گیرد، کمتر از سرمای ضروری بهره‌مند می‌شوند.

7- باز و بسته کردن در یخچال

در یخچال یا فریرز را هیچ‌گاه به مدت طولانی باز نگذارید و از باز و بسته کردن بیهوده ی آن به خصوص در تابستان خودداری کنید.


8- حفظ سرمای یخچال

اگر برق قطع شد یا به دلیلی به طور موقت از کار افتاد، از باز و بسته کردن در آن خودداری کنید و اگر می‌توانید روی یخچال را با لحاف یا پتو بپوشانید تا سرمای داخل یخچال تا حدّ امکان حفظ شود. در تابستان که با هر مرتبه باز و بسته شدن در یخچال، درجه ی حرارت داخل دستگاه به سرعت بالا می‌رود، باید درجه ی سرما را بیشتر کرد تا سرمای لازم زودتر در داخل یخچال تولید شود.

9- انبار کردن مواد غذایی در یخچال

مقدار زیادی مواد غذایی انباشته روی هم را در یخچال قرار ندهید، چون وقت زیادی لازم است که سرما به همه ی آنها نفوذ کند، بنابراین زودتر خراب می‌شوند. برای مثال، دیده می‌شود که مقدار زیادی سبزی را به صورت دسته در یخچال می‌گذارند و بعد از یکی دو روز وقتی بیرون می‌آورند وسط آن گندیده و در اثر تخمیر، داغ شده است. برای نگهداری سبزی خوردن در یخچال، ابتدا آن را پاک کنید و بشویید. سپس در پارچه ی نازکی بریزید و داخل یخچال بگذارید. در صورتی که مقدار سبزی زیاد است، برای اینکه سالم‌تر بماند، پس از پاک کردن، قسمتی را به صورت نشسته داخل کیسه بریزید و در یخچال نگه دارید و هنگام مصرف بشویید.

برفک‌ها را به طور منظم آب کنید؛ زیرا به محض افزایش قشر برفک، مصرف انرژی بالا می‌رود. لوله‌های پشت یخچال یا فریزر را دست کم سالی دوبار گردگیری کنید.


10- رفع بوی یخچال

برای رفع بوی یخچال می‌توانید مقداری زغال را نیم کوب کنید، در کیسه پارچه‌ای نازکی بریزید و در یخچال به خصوص طبقات بالای آن بگذارید. هر چند وقت یک بار کیسه زغال را در آفتاب بگذارید تا خشک شود و دوباره قدرت بوگیری داشته باشد. جدار داخل یخچال را نیز هر چند وقت یک بار با محلول جوش شیرین و آب تمیز کنید.

منبع : کانال تلگرام https://t.me/roshaidservice

سایت : http://roshaidservice.ir/

معایب و محاسن انواع ظروف پخت و پز

تغذیه سالم تنها به کیفیت غذاها و نحوه صرف آن محدود نمی‌شود، بلکه مطمئناً به چگونگی طبخ نیز بستگی دارد. در واقع وسایل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ویژه قابلمه‌ها وظروفی که غذا در آن پخته می‌شود، از اهمیت زیادی برخوردار هستند.


ظروف آلومینیومی


دارای این اشکال هستند که از خود ذرات فلز آزاد می‌کنند. به‌خصوص در مجاورت با غذاهای اسیدی (ترش مزه) به همین دلیل برای پخت خوراکی‌هائی مانند گوجه‌فرنگی مناسب نبوده و هرگز نباید برای نگهداری غذاها از آن‌ها استفاده شود.


قابلمه های استیل


احتمال چسبیدن غذا در این ظروف زیاد است، به‌خصوص اگر ته آن‌ها نازک باشد. اما برای جوش آوردن آب ایده‌آل و از خود فلز پس نمی‌ٔهد.


ظروف مسی


خاصیت انتقال گرما در آن‌ها عالی بوده و برای تهیه انواع مربا و سس بسیار مناسب هستند ولی از آنجائی که مس فلزی سمی است، جداره داخلی این ظروف بایستی حتماً قلع اندود شده باشد.


ظروف چدنی


زیاده از حد داغ نمی‌شوند و حرارت را به‌خوبی نگه می‌دارند، برای پخت و پزهای طولانی مناسب هستند. 


قابلمه های نچسب(تفلون)


علاوه بر اینکه غذا به این ظروف نمی‌چسبد، دارای این مزیت نیز هستند که طبخ خوراکی‌ها را بدون افزودن چربی (روغن - کره) ممکن می‌سازنداشکال عمده آن‌ها این است که در حرارت‌های بالا پوشش نچسب داخلی می‌تواند مولکول‌های زیان‌آوری را آزاد کند (با ایجاد خراشیدگی در این پوشش نیز احتمال آن زیاد است) به همین جهت تابه‌های سبک وزن آلومینیومی که با یک لایه نازک تفلون پوشیده شده‌اند، مردود شناخته می‌شوند. بالعکس آن‌هائی که ته ضخیم دارند از ارجحیت برخوردار هستند. طبعاً برای پرهیز از ایجاد خراش در لایه داخلی باید از کفگیرهای چوبی استفاده کرد. 


ظروف سرامیک


از لحاظ قابلیت هدایت گرما، مشابه ظروف سفالی هستند. با این تفاوت که مقاوم‌تر هستند و برای قرار گرفتن در فر مناسب هستند. البته باید توجه داشت که انتقال از یخچال به فر گرم یا برعکس، می‌تواند باعث شکستن آن‌ها شود. 


ظروف شیشه ای نشکن(پیرکس)


از لحاظ حرارتی، ممکن است تغییرات ناگهانی دما (همان طور که در مورد سرامیک گفته شد) سبب شکستن آن‌ها شود اما از حیث طبخ، برای قرار دادن در فر ایده‌آل هستند. بهتر است از قرار دادن آن‌ها بر روی شعله مستقیم خودداری شود.

منبع : کانال تلگرام https://t.me/roshaidservice

سایت : http://roshaidservice.ir/